Sponsorer

Aage Vestergaard Larsen A/S

Aage Vestergaard Larsen A/S er Nordens største virksomhed indenfor genanvendelse af plast i høj kvalitet. Når råvaren af genanvendt plast kan bruges til produkter der kan genanvendes igen og igen er vi er en af de mest vidende indenfor det der betegnes som den mekaniske recycling.

Virksomheden blev stiftet af Aage Vestergaard Larsen i 1972. Hans vision om plastikkens mange genanvendelsesmuligheder i høj kvalitet er stadig en af grundpillerne i virksomheden i dag, hvor vi er mere end 65 motiverede og innovative medarbejdere.

Vores kernekompetencer udspringer af en passion for bæredygtighed og cirkulær økonomi, og samlet har vi mere end 700 års erfaring indenfor genanvendelse og regenerering af plastmaterialer. Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores produktion og vores produkter og har derfor vores eget veludstyret in-house laboratorium, hvor alle produkter testes løbende.

Sparekassen Danmark

Vi er Sparekassen Danmark Sparekassen Danmark er landets største garantsparekasse og Danmarks ottendestørste pengeinstitut.

Vi er rundet af mere end 150 års historie, hvor vi som garantsparekasse bygger på idéen om at tage samfundsansvar og bidrage til lokal udvikling. Vi er stolte over at være en garantsparekasse. Det betyder nemlig, at vi ikke har nogen aktionærer, der skal have del i et årligt overskud. I stedet ejer sparekassen sig selv.

Derfor bruges overskuddet fra sparekassens drift primært til at konsolidere os og til at støtte op om gode og lokale initiativer og aktiviteter i de områder, hvor sparekassen tjener sine penge. Vores støtte kan både bestå af tid, penge og sparring.

Vi er lokale ildsjæle Vi har størrelsen og kompetencerne til at skabe udvikling og vækst, og vi vil bruge vores kræfter til at understøtte en positiv udvikling i vores lokalområder. Derfor er vi til stede lokalt, ligesom vores beslutningskraft er lokalt forankret.

Vi ved, hvad der rører sig i lokalsamfundet, for vi er selv en del af det. Vi bestræber os altid på at finde de rigtige løsninger – uanset om vi er i Hirtshals eller i hovedstaden.

Vi vil gøre en forskel Vi driver pengeinstitut ud fra tre værdier: Ambitiøs, sund fornuft og tillid. I praksis betyder det, at vi har en oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning, og at vi er ambitiøse i forhold til at gøre en forskel for vores kunder, hinanden og vores lokalsamfund.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os – og omvendt. Derfor strækker vi os gerne langt for at hjælpe vores kunder.

Vi tænker den grønne omstilling ind i vores handlinger og valg. Det, mener vi, er sund fornuft.